Met zoutwaren

Carpaccio van Le Pure

Porties: 2 • Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 150 gr. “Le Pure” dun gesneden

 

Slaatje:

  • ½ Granny Smith appel (julienne gesneden)
  • 40 gram rucola
  • notenolie of zeer fijne olijfolie
  • enkele druppels balsamico azijn
  • peper en zout

Garnituur:

  • grof zout
  • verse grof gemalen peper
  • pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas

 

 

Dresseer de fijngesneden Le pure op een groot bord. Garneer met grof zout en vers gemalen peper en geroosterde pijnboompitten. Voor de Salade: meng voorzichtig de julienne van Granny Smith met de rucola en de notenolie. Kruid vervolgens met peper en zout. Werk het gerechtje af met krullen verse Parmezaanse kaas en besprenkel met enkele druppels balsamico. Smakelijk!

Terug naar het overzicht – Naar het product

Carpaccio van Le Pure